Cursus A: Juridisch

Informatiemiddag/avond: juridische en praktische perikelen bij een scheiding

Wij kunnen ons voorstellen dat u als professional met regelmaat wordt geconfronteerd met vragen van zowel praktische als van juridische aard in het kader van een scheiding. Deze vragen zijn vaak moeilijk te beantwoorden, ondanks uw kennis en ervaring. Dat is ook niet vreemd.

Echtscheidingsproblematiek vraagt specialistische kennis en ervaring. Bij u kunnen vragen terecht komen zoals: Wat betekent gezag? Wanneer heeft een ouder gezag? Wat houdt een ouderschapsplan in? Vader haalt zijn kind op, maar moeder wenst dit niet. Vader doet dit met een uitspraak van de rechtbank, hoe stel ik mij op? Welke informatie kan ik delen met de niet-gezag ouder? Moet een protocol volgen? Etc.

Deze (interactieve) informatiemiddag/avond zal veel duidelijkheid voor u bieden. Zowel een echtscheidingsspecialist (advocaat en mediator) als een kind-in-een-echtscheidingscoach (Kindercoach, KIES coach) van “En ik dan?” zal deze bijeenkomst verzorgen. U ontvangt na afloop helder (naslag)materiaal. Bel gerust voor meer informatie.