Echtscheidingsmediation

Bij een scheiding komt heeft veel kijken. Vaak is de vraag: Wat nu? Het is verstandig, waar mogelijk, te zoeken naar een gespecialiseerde echtscheidingsmediator. Een ervaren praktijk advocaat/mediator die inhoudelijk (ook juridisch en financieel) met jullie meedenkt. Mediation is een vak apart. Ook omdat emoties op en neer gaan. Wij weten dit en hebben daar in de juiste verhouding oog voor, zodat de belangen van iedereen aan bod komen. Steeds staat daarbij jij en jouw kind voorop om zo te komen tot algehele overeenstemming welke goed doet aan de toekomst en aldus een lange levensvatbaarheid heeft.

Expertise:

“En ik dan?” en Knegtmans Advocaten & Mediators werken met een uniek concept samen onder 1 dak tijdens en de scheiding. Kennis over kinderen die te maken hebben met een scheiding is een absoluut vereiste. Ons team heeft deze kennis op ieder vlak in huis. Niet alleen de (KIES)coach (let op kies staat niet voor kiezen, dit zijn gespecialiseerde coaches voor kinderen die te maken hebben met een scheiding) is pedagogisch onderlegd, ook de (vFAS)echtscheidingsmediator. De financiële planning, ook al het gaat om jouw plannen en mogelijkheden van wonen en welk budget houd je over na scheiden, komen tijdens de mediation uitgebreid aan bod. Waar door jouw gewenst regelen wij jouw kwestie op alle vlakken. Van lijfrente tot ouderschapsplan. En van pensioenformulieren tot het notariaat.

Rustgevend:

Ouders en kinderen ervaren onze werkwijze als zeer waardevol en rustgevend. Zij zijn erg content met deze werkwijze en prijzen deze, net als deskundigen, aan bij derden.

Voor jou als ouder is het fijn om te weten dat wij waar gewenst jouw kind tijdens de scheiding ook kunnen spreken of begeleiden en jij als ouder jouw zorgen en vragen over jouw kind bij ons kan neerleggen. Wij gaan verder waar anderen stoppen, in het belang van jou en jouw kind.